Voor ons draait alles om effect. Elke organisatie, team of klant is daarom speciaal. Iedere markt, situatie en persoon is namelijk anders. Er zit heel veel waarde in om het juist in een programma te vormen zodat die diversiteit in je voordeel kan gaan werken. Maar soms past geen van onze 'standaard' benaderingen en zoek je echt 'maatwerk'. Natuurlijk is dat mogelijk, daarbij kennen wij altijd twee benaderingen:

 

OPLEIDEN:  Je wilt snel een deel van je organisatie een nieuwe skillset/mindset verschaffen in een actieve sessie of op een event.
 

OPLOSSEN: Je bent op zoek naar een short-cut en wilt gebruik maken van onze ervaring om snel tot een nieuw inzicht/ plan/ idee te komen.

Schermafbeelding 2020-01-06 om 14.07.55.

"We design unique                                          learning experiences"

Rapid challenge based learning

Leren is een bijzondere menselijke eigenschap want leren gaat ook veel verder dan 'dingen uit je hoofd weten'. Veel professionele capaciteiten gaan niet om kennen maar kunnen. Wanneer je teams wilt helpen die vaardigheden snel eigen te maken moet je ze weten te raken, inspireren, motiveren om vervolgens het door jou ontworpen 'obstakel' aan te gaan. Net als een goede sport training heeft gewichtheffen zonder kilogrammen of schieten op open doel namelijk niet veel zin. Juist de hindernissen zorgen voor het leer-effect. Door een leer-ervaring uniek, toegepast én relevant te maken vindt er ook een echte learning transfer plaats.
Kortgezegd, dírect resultaat met een op maat ontworpen training.

"We co-create an
       unconventional solution"

Schermafbeelding 2020-01-06 om 14.05.36.

Finding your own third way

Wanneer je niet alleen op zoek bent naar een best practice maar meer een next practice dan moet je naast nieuwe inzichten verwerven ook veel oude (onbewuste) aannames loslaten. Dat is haast onmogelijk wanneer jezelf echt ín de situatie zit. Het is ons vak om met teams nieuw terrein te verkennen om met een frisse blik naar de omgeving te kijken en samen nieuwe mogelijkheden te herkennen. Én deze dan te concretiseren van prototype tot business plan. Hoe? Door een op maat gemaakte sessie die wij ontwerpen, organiseren, faciliteren & uitwerken (met het team).